Mandag morgen og stabsmøte

02des08

Stabsmøte i Intro er der vi evaluerer og forbereder neste ukes program. Normalt er vi 7-10 personer rundt bordet hos oss kl 0700 hver mandag. Det serveres alltid egg og førsteklassses kaffe. Hvorfor gidder i dette? Klokken 7 på mandag morgen? Enkelt egentlig. Lidenskap for hensikten!! Vi ønsker å bygge en kirke som setter spor, forandrer mennesker og gir håp til de motløse!
 
Teamleder-samling
Mandag kveld var alle teamledere samlet på Intro-kontoret for en pep-talk. Vi evaluerte høsten og la de store linjene for hva vi ønsker å gjøre neste år. Hvor ofte vi kan ha møte i Stavanger, Supersøndager osv. Du vet godt at jeg vil ha hver søndag i Sandnes kl 1600 og Stavanger 1900, men det er og bli teamlederne som sier om vi har styrke til det. Dette spenningsfeltet er det kjempeviktig å leve i!


Ellers var det for isete til å sykle i går, så det ble med 35 minutters intens jogging! 🙂No Responses Yet to “Mandag morgen og stabsmøte”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: