Time for a miracle!

05mar09

I går, den 5. mars 2009, gav Pinsekirken 4U sine lokaler med alt inventar til Intro! Siri Instebø og jeg var inne og fortalte hvorfor Intro eksisterer og hva vi drømmer om. 4U hadde samlet over 30 medlemmer der samtlige gav sin tilslutning til at Intro skulle overta alle deres verdier. WOWx10. Det er bare helt fantastisk. Vi får forutsigbarhet, et eget lokale, frihet og mulighet til å gjøre hva vi vil i Stavanger. Helt siden Intro ble startet har dette vært i mitt hjerte – en plass sentralt i Stavanger. En kjempeviktig by for oss, Gud og neste generasjon. Vi drømmer om å fylle dette lokalet med tilbedere av Kristus og mennesker som er interessert i å utforske sin tro.

Tenk deg at du var i våre sko, noen gir deg en gave verdt 10-15 millioner uten noen betingelser. 4U er et eksempel til etterfølgelse. Tenk å være så rause og å tenke så mye på neste generasjon. Dette er noe av det største jeg har opplevd. Vi har sett så mange økonomiske mirakler i Intro at jeg nesten er slått ut. Gud står bak dette.  I fjor omsatte vi for 2,2 millioner kroner med en snittalder i menigheten på 23 år!

Vel, det er nå jobben skal gjøres. Vi skal få oversikt over verdier og ressurser, lage en aktivitets plan og se på nye muligheter. Og ikke minst se på når vi kan starte opp college i bygget. Noen tenker at nå går det litt fort her. Andre sier at endelig skjer det noe. Og jeg? Vel, jeg forholder meg til hva lederne sier vi kan og ikke kan. Lederne i Intro er nøkkelpersoner og gode rådgivere i denne fasen også. Tenk deg om dette kunne skje andre plasser i Norge også. Nye kirker blir heiet frem av tidligere generasjoner. Terje Gulbrandsen, pastor i 4U, er en eksemplarisk mann når det gjelder å tenke langsiktig! Lurer du på hva meningen med livet er? Å bygge kirke. Å være avhengige av Gud. Å se nye mnenesker gripe troen. Å forandre et lokalsamfunn!8 Responses to “Time for a miracle!”

 1. Amazing! Your church inspires us.

 2. 2 Marie Fuglset

  WOW!
  Sier nå jeg.

 3. 3 kim

  waoo, sinnsykt bra!

 4. 4 Franky

  Thank u God 😀 You are amazing!!!!!

 5. 5 Steini

  DETTE E HEILT RÅTT!!!
  KONGE!!!
  Takker Gud for dette og bless folka i 4U!

 6. 6 stian stenlund

  For en gave, for noen mennesker, for en mulighet, for en Gud!

 7. 7 Hege

  Dette var det mening i! Beundrer pågangsmotet og engasjementet deres!!!

 8. Hørte snakk om at dere hadde fått et lokale, det er jo helt fantastisk!
  Gleder meg til å komme hjemigjen og se hvordan det er.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: