I dag trykker vi på knappen!

12mar09

Javel, i dag trykker vi på start knappen… Fytti jeg er nervøsen! Vi blir mange. Tror det er ca 200 påmeldte til seminarene på dagtid. På kveldene bli det stinn brakke. Vel vel, jeg vil forandre verden! What Ever it Takes! Derfor har vi denne konferansen. Vi vil hjelpe Introfolk til å se et tydeligere bilde av kirke, naboer og venner, og ikke minst den tredje verden.

Tenk om vi kunne skaffet 100 sponsorer til barn i Uganda? Tenk om hundre enkeltmennesker opplevde at det finnes en person i den rike verden som bryr seg? Vet at vi kommer til å se dette. Men det handler ikke bare om det. Vi får besøk fra hele Norge. Masse ledere. Intro teamet og folka har gjort en kjempejobb med å rigge og øve og tatt fri fra jobb og skole for å serve! Jeg er imponert.

I kveld skal min gode venn Magnus Persson tale. Han er en av de beste kommunikatorene vi har her i Skandinavia. I løpet av konferansen får vi også høre Mark Wilkinson som har vært med å bygge Hillsong London de første årene. Freimunt Haverkamp, en ung gutt på 28 som har startet en raskt voksende kirke sør i Tyskland, får vi også gleden av å høre. Så er det Marilynn Skinner fra Watoto, et fyrverkeri av en dame med lidenskap for å bety en forskjell. Hun taler på fredagsmøte og det kommer tilå ta av. Du vil bli merket for livet. Kan du få med deg dagtid er du heldig. Jeg skal tale om å forandre verden på fredag etermiddag og på avslutningsmøte lørdag –  grande finale der alle får forbønn. Bor du her i distriktet bare mååå du få med deg max av dette fordi det vil bygge ditt liv! Sees i morgen kveld.No Responses Yet to “I dag trykker vi på knappen!”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: