Whatever it takes

14mar09

Det har vært en fantastisk konferanse. Så mange gode folk på besøk, et rush av gaver, masse folk frelst og for noen talere! Jeg er overveldet, takknemlig og utfordret. I går kveld var salen så full vi måtte ta opp skyvedørene til foajeen. En drøm. Vi vil ha det slik hver søndag! Heltene som er parkeringsvakter ruler. En besøkende kom og sa: Fint med noen som viser til ledig parkeringsplass, men så presterer de å smile hjertelig og ønske meg velkommen…PÅ PARKERINGSPLASSEN!

Vel vel. Det er slik vi vil ha det i Intro. En smak av noe som har forandret våre liv. Guds rikes kultur kaller vi det. Litt ekstra. Til deg som leser dette: Få med deg undervisningen fra konferansen. Du får kjøpt en minnepinne med alt på. Vi bestemte oss på forhånd at denne konferansen skulle sette spor. Spor i hjertene. Det har det gjort. Marilyn Skinner var fantastisk. For et fyrverkeri. For et budskap til oss. Magnus Persson hadde en vinkling på å leve fokusert som virkelig satte oss på plass. Say no more. Har ikke tid til å skrive mer, for jeg skal få med meg Andreas Nielsen fra Hillsong Church Stocholm nå.2 Responses to “Whatever it takes”

  1. 1 Caroline

    Gud e jammen god! FOR en konferanse!! Things about to change for good:) Tenk at dette e kune begynnelsen!

  2. Just desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply cool and i can
    assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: