WOW!

20mar09

Nå har peset lagt seg. Inntrykkene og meldingene har kommet ned på jorda. FOR en konferanse! For et liv! Tenk deg følelsen av et fullt hus der folk bare priser Gud. Energisk, Lidenskapelig og uhemmet. Det viser hva livet handler om: Å bygge kirke. Nye kirker. Sunne og sterke kirker. Vi Intro er så velsignet. Bygg i Stavanger. Masse folk på gudstjenestene. Gode folk. Folk flytter inn for å delta. Mennesker blir frelst og vi mangler ingenting. Allikevel er det noen som forlater oss og ikke deler vår lidenskap og begeistring. Slik blir nok resten av livet. Alle liker ikke det samme alltid. Get used to it. Men ingenting på kloden skal ta fra oss gleden av å virkelig feire og glede oss over mennesker som ble frelst nå i helgen. Masse folk, vet ikke hvor mange.

Om vi skal ha konferanse neste år? You bet! Hvem som kommer? Bare vent. Du blir overasket. Men konferanser bygger ikke kirke. De stadfester og inspirerer oss. På mandag hadde jeg 18 timers arbeidsdag. Tirsdag og onsdag var jeg i Olso for å snakke med masse folk og forlag. Torsdag hadde jeg noe «nedetid». Slik er det. Ingenting av det vi gjør kommer av seg selv. Gud arbeider i det åndelige og vi i det sjelelige og materielle. Mange mennesker facer vanskelige tider og dette er tiden da kirken kommer til å være sentrum. Sentrum i å hjelpe og bringe håp, tro og fred til mange som ligger nede av forskjellige årsaker.

Du trenger å skifte tanke om kirke. Du går ikke til kirke du ER kirke! Akkurat det temaet kommer du til å høre masse om de neste månedene i Intro. Matteus 16:17-18 er nøkkelordet: Jesus came back, «God bless you, Simon, son of Jonah! You didn’t get that answer out of books or from teachers. My Father in heaven, God himself, let you in on this secret of who I really am. And now I’m going to tell you who you are, really are. You are Peter, a rock. This is the rock on which I will put together my church, a church so expansive with energy that not even the gates of hell will be able to keep it out.No Responses Yet to “WOW!”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: