Miljø

07apr09

Å være i rett miljø til rett tid er kjempeviktig. Å dra til seg av erfaringene til Hillsong teamet og pastor Gary er fantastisk. På slutten av dagen i dag delte alle hva de mente var viktig når de startet en kirke. Skottland, England, Frankrike, Portugal, Tyskland, Sverige, Danmark og Norge var representert. Fytti!
Om du vil bygge noe som har styrke så er dette 100% rette plass å hente erfaringer og inputer fra. Sitter på en bar med Brit og skal reise sammen med Magnus Persson til Heathrow å fly hjem.No Responses Yet to “Miljø”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: