Makedonia

17apr09

javel folks. sitter på en ute restaurant ved en nydelig elv i Skopje i Makedonia. Det er over 20 grader og fullt liv på gata. lovin it! En by på 700 000 med 5-700 evangeliske kristne. hmmm. å sankke om lederskasp og kirkekultur  til disse 6 kirkene er fantastisk. Per Eivind gjør en fantastisk jobb med en lederskole her nede og har en enorm inflytelse. Fartein er med og lærer masse. Vi slapp han løs på lederkonferansen idag og folket klappet spontant. sånn er det neste gen blir bedre enn oss «gammle»…. digge dette. en lang dag fra Olso til ferdig undervisning kl 22 her. men takknemlig til Gud som har lagt til rette for meg til å være med å lage historie til dette landet som egentlig har en laaaang historie.

Det var herifra Paulus fikk kallet om å komme med evangeliet til Europa. Bibelen sier at han hadde et syn der han så en mann som sa: Kom over hit og hjelp oss! sånn er det. kom over hit og hjelp oss. derfor er jeg her. For å hjelpe. for å gi videre vi har fått. Ikke verst. 

goe kveldenNo Responses Yet to “Makedonia”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: