Siste dag i Skopje, Makedonia

18apr09

Siste dag i Makedonia. To gode dager med fantastiske folk. Det er veldig bra å at tross så få kristne i et land som Makedonia, gjør Gud mye. Å høre historier om engler, mirkaler og ekstraordinære ting som skjer er det helt klart at noe stort skal skje!! Per Eivind har en innflytelse som er fantastisk. Han har over år jobbet her og nettverker og har en kjempe innflytlese. og det vi bringer er sååå relevant at jeg har ikke opplevd maken!! lykke til! vel vel. Nå sitter vi å spiser is ved en elv som heter noe som …Vardar…. siste natt med gjengen. I morgen tidlig er det på vei til Oslo og Drammen. Intro-Drammen.no. Gleder meg veldig til det!! hmm…etter 26 år savner jeg min kone… DET må jo være et godt tegn?No Responses Yet to “Siste dag i Skopje, Makedonia”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: