Mr Scott Wilson

25apr09

Vi er i vårt nye bygg i Stavanger, Kirkebakken 34. Det er fult av ledere som kar kommet for å høre Mr Scott Wilson. Han er en veldig bra! Første topic er: The need of a vision and make it real! Det er 5 kirker som er representert og bruker denne nydelige lørdagen til å sitte INNE å høre på en MANN. Jeg tror de som ønsker å forandre verden ikke prioriterer i forhold til været. Vi må være drevet av visjonen! Alltid. Ha en god dag.

OGSÅ en god nyhet fra en far. Min datter, Caroline har forlove seg! Med en mann; Joakim. I am excited! De er helt fantastiske og et helt nydelig par!!! Gratuler meg! (og Brit)2 Responses to “Mr Scott Wilson”

  1. 1 Steini

    Skulle SÅ gjerne vært der!! Men er på jobb i tigerstaden.
    Anyway: Gralla til hele familien med forlovelsen! Ja, de ER et meget flott par!

  2. 2 Hege

    Gratulerer så mye med dattera:)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: