Blogg blogg

29apr09

Da har vi sent damene til London damene og er klar for Malmö i morgen. Styremøte i euroleade.net og så United Open fra fredag til lørdag ettermiddag. Magnus & co gjør en kjempejobb og ser mange bli frelst og døpt. Det er et mål også for oss i Intro. Vi har mange mål, men viktigst av de alle å se mennesker møte Gud og ta imot frelsens gave og fortsette vandringen med Jesus.

Vet ikke helt hvor mange som reiser fra Intro til Colour, men tror det er ca 7-8 stk. Kvinnekonferanse er svinbra, jeg ser hva det har gjort med Brit. Det var der vi fikk den første kontakten med Watoto, og se hva det har blitt til! Ellers så er Bobbie Houston er et fantastisk eksempel på å fornye seg og bli med og reiseneste generasjon av ledere rundt seg. Forbilledlig.

dsc00192

Scott Wilson var her i helgen. Vet du hva? Det var kjempebra! Intro Uke i går toppet alt! Du kan kjøpe undervisningen fra lørdag på Infostanden. Den siste bolken er bare 100%. Hvordan deale med moralske spørsmål. Utfordrende og lærerikt. Ellers så er han en god venn, og en enormoppmuntring for meg. Det å ha mennesker rundt seg som maksimerer seg er avgjørende i en leders liv. Party på søndagskveld i Krogedals recidense var også helt topp.

Jeg er opptatt av flere ting om dagen. Ganske interesant sak det der med svineinfluensaen. Bare det at vi ikke vet hva vi skal gjøre og at det er noe vi ikke kjenner til skaper frykt. Ikke at røyking dreper. Ikke at det er farlig å kjøre fort, men at et virus har tatt livet av mennekser i Mexico. Ikke at det dør flere millioner i Afrika av et annet virus. Ikke at det dør 500 i Caracas denne mnd fordi det er en lovløs by. Vi er ganske merkelige. Det er egentlig frykten som er verst. Ikke resultatet. Enig

? Tenk om det kommer til Norge? Tenk om barna mine… Slapp av! Jesus sier at hver dag har nok med sin egen plage. Dvs at vi behøver ikke konstruere problemer ut fra noe som foreløpig ikke er et problem for oss. En annen side er at frykt er mer dødelig enn viruset. Derfor: Slutt å frykte og være redd og begynn å tro. Det er mye bedre sier bibelen. Tro på noe som er sterkere. Noe som har større innflytlese og som kan forandre hele verden.

dsc00191

Vel vel, administrerende direktør for Watoto har vært her. Vi er i gang med å planlegge et kontor som skal koordinere Watoto sine aktivitet her i Skandinavia. Det er helt fantastisk. Det er digg. Kanskje vi får koret opp igjen snart? En sykepleier fra oss reiser ut for to og en halv måneds opphold i neste uke. Bruker av egne penger. Making a diffrence! Hva med deg? Hvor og hvem skal du bety en forskjell for?No Responses Yet to “Blogg blogg”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: