United Open

01mai09

United Open er et must for kirke ledere i Europa! They are Brillient!! Så praktisk. Så rett på sak og usminket. Det å se at hundrevis av mennesker i alle samfunnslag bare tar imot troen og døper seg er fantastisk!! Dere må få kjøpt undervisningen. Vi er 20 fra Intro Drammen. 4 fra sandnes. 10 jenbter på Colour, samme helga. Ikke verst!! Nå skal vi spise på bryggen i Malmø. Sol, 18 grader og sommer et faktum!!No Responses Yet to “United Open”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: