Rapport fra Kastrup

02mai09

disse dagene i Malmø har vært helt Way off!! United gjengen er bare best i Skandinavia. De bare gjør det. Å se noen av de hundrevis av mennekser som har blitt døpt og frelst de siste mnd og høre historiene og se menneskene er HELT fantastisk. helbredelser og mirakler er helt fantastisk. Slike menigheter enten elsker eller rister du på hode av. Jeg elsker de. og lar de inspirere meg til å gjøre Intro bedre. Jeg er såå glad for alle frivillige i Intro. Alle ledere og givere som gjør det mulig å skahpe et utrykk av Guds Rike på den måten vi gjøre det!! Nå kommer snart jenten fra London. Vi skal faktisk ha samme fly hjem idag. Savner Brit!!! og carolien og Christer og de andre innflytterene!!!No Responses Yet to “Rapport fra Kastrup”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: