Det å krash lande

24mai09

Well Well… været var ikke på vår side i dag så da er det viktigere å la drømmer krasj lande enn flyene… Enig? Min fly kaptein er seriøs og DET er jeg glad for. MEn det vil bli flere anledninger. Idag så er det SUPERSØNDAG med full pakke i Sandnes og den gjengen på KIDS er bare helt fantastiske. Få det med deg kl 1600 i dag eller mer info på intro-sandnes.no. Spent på Stavanger. En av Norges største byer og vi har et bygg der og vi har folk. Venter at MYE skal skje!! Sees. IMG_0083No Responses Yet to “Det å krash lande”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: