Watoto

11jun09

Sitter pa en maskin pa kontoret til Watoto Europe!! Harald og meg pumper de for opplysninger om hvordan de jobber!! Det er bare saa bra det de gjor. De har rette perspektiver! De har rette Instillinger til en kjempe jobb. tenk deg a sitte bak en computer en hel dag og vite at du betyr en forskjell for et barn der foreldrene har doedt i AIDS. 

Jeg er takknemlig for at Intro for lov til a vaere endel av denne visjonen. Jeg tror alle burde leve for a redde verden…..en for en. Et barn teller….MYE!! et menneske er et menneske uansett hvor det bor. Hvilken farge pa hud. Uansett inntekt, sosial status og odds i livet. Den dagen vi begynner a bestemme hva et menneske er verdt eller a bestemme nar det skal avsluttes er vi pa en vei der vi selv setter oss over livet…. Er det bra?

http://www.watoto.com

Vel vel. En fantastisk dag her er snart slutt. Skal spise middag med noe folk fra Hillsong i kveld.

Livin the dream!!One Response to “Watoto”

  1. 1 Ragnhild

    Eg seie d igjen:
    Begynn å bety en forskjell for en, så kan d bare «bala på seg» ittekvert 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: