Håp for Norges fremtid

04jul09

Det er håp for Norges fremtid…. En dag med en kopp kaffi på Darling Harbour alene i solen. Noe kaldt men som en norsk sommer egentlig. Satt en tid for refleksjoner etc. Var sammen med Norske avd. På Hillsong Leadership College. Kjempe gjeng. Disse unge kommer til å forandre verden. Først sin verden så din og min. Noen råd på veien fikk de av meg, men de er hemmelige og direkte. De offesielle punktene er: 1 The porpouse of life: Building the Church. The Kingdom 2 You are here (Hillsong) for a pourpouse, Educating, Traning, To be equipt 3 Be under leadership with a porpouse! Spør de hva de fikk ut av det. Etterpå hadde Linn. Kona til Frank, Kristen og Joycelyn en tur på Italiensk. Gleder meg kjempe mye til at K&J kommer til Norge, Sandnes og INTRO!!!! Møte kl 1800 der Senga talte. Han bare ER en tros predikant. Lytt til hans budskap og du er utfordret og inspirert!! Fytti. Kjempeherlig å vær tilbake og treffe folk. Lee, Mark, Rolf, Sam og mange mange andre. Etter møte ba Mark oss ut og vi brukte resten av kvelden til å oppdatere hverandre. Nydelig dag. Nå er det bare noen timer før Andreas kommer. Gleder meg. Good friends!!!No Responses Yet to “Håp for Norges fremtid”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: