05jul09

Søndag i Hillsong

Da er det unge, lovende og fremadstormende Hasseløy som har fått æren av å være gjesteskribent på pastor Crocodile Dundees  blogg. Undertegnede ankom Sydney i dag klokken 06:30 (lokal tid), mens sjefen sjøl har vært her nede noen dager allerede.

Etter en velfortjent dusj etter 30 timer på reise (Oslo-London-Singapore-Sydney) startet vi en strålende dag med gudstjeneste i Hillsong Church (Hills Campus). Brian Houston er et eksempel av dimensjoner og måten han ledet gudstjenesten på var rett og slett amazing. Full av energi, men samtidig tilbakelent og med senkede skuldre. Phil Dooley prekte og leverte som alltid et treffsikkert budskap kommunisert med kreativitet og humor. Lovsangen… For en atmosfære og for et kollektivt trøkk! Wow!

Middag med nydelige Stine og Asle (fantastiske verter!) ble avløst av ferjetur fra Parramatta inn mot Sydney Harbour Bridge og Operahuset… Sydney sett fra sjøen – vakkert! Videre til ny og energifylt gudstjeneste i Hillsongs City Campus. Robert Fergusson er definitivt blant de aller beste predikantene jeg hører, og hans budskap om «Don`t  follow the crowd» satt som et skudd som peptalk før Hillsongkonferansen som starter på tirsdag. Presist, ekte, skarpt og utfordrende.

Etter gudstjenesten ble vi dratt med opp i Greenroom og fikk æren av å nyte et bedre måltid med både Robert Fergusson, Joel A`Bell som overser alle Hillsongs campuser i Australia og hans kone Julia, samt lovsangspastor Reuben Morgan. For noen folk! Så gjestfrie og avslappa… De får en virkelig til å føle seg hjemme… Et privilegium å få tid med ledere av slikt kaliber. We`re blessed!

Krogedal og Hasseløy gleder seg til fortsettelsen! Stay tuned!

PS! Kris og Olives… Savning på høyt nivå…2 Responses to “”

  1. Hei Kompis… Høres ut som du koser deg. Er i Thailand for tiden og har masser av intrykk fra østen. Møte med flere lokale pastorer og ledere som gjør en kjempe innsats, ikke minst inn i Burma.
    Hils Lee fra meg. Vil gjerne ha han innom oss i oktober om han får lagt det inn i scedulen.

    John Arve

  2. youre the man!! la oss holde kontakten!! Hils


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: