What a day

06jul09

What a day

Fantastiske dag her i Sydney!! Andreas og meg har VIRKELIG hatt VÅR dag. En sånn fridag kan man si. Men en prat som DU hadde likt. Alt fra koner og unger til Hva gjør vi om 5 år og hvordan skal vi løse alle floker vi får i livet.

Du har allerede forstått at dette vart en av de dagene man aldri glemmer. Startet i darling Harbour. Tok toget til Citty Center og vandret ned til Oprahuset. Her satt vi oss i solsteiken og satt og satt til vi ble grepet av shopping lysten og vandret til et av de store……shoppingsentrene. JEG handlet sko og en jakke som gjorde meg 25 år yngre!!

Etter det så trente jeg og Andreas fant hvilen. Fytti så deilig å trene. Skikkelig kikk etter 5 dagers reise. Vel i kveld hadde vi kina mat på Red Chilli. Og Andreas spiste så sterk mat at det rant alle plasser…. Så gikk vi på den verste filmen jeg noen gang har sett. IKKE se den. Waist og time and monet…. Transformers!

Vel vel nå er det bare timer til første samling er, Hillsong Nettleder samling  kl 11. Savner Brit…… savner Intro…. Savner varmen på terassen!!  Vel vel. Gi oss 9 dager så dukker vi opp igjen. Friskere, sterkere og sunnere enn noen gang.

Andreas hilser her2 Responses to “What a day”

  1. 1 Fartein

    fantastisk! wish i was there

  2. come on!!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: