Dag 2 – Hillsong Conference

08jul09

Har deltatt på tidenes mest kraftfulle sesjon i dag. Robert Fergusson, Darlene Zschech, Steve Penny og Ian Woods underviste og delte sine vitnesbyrd under temaet «Unshakeable faith». I en verden som rokkes og i omstenigheter av alle slag kan vi sette vår lit til en uforanderlig Gud og hans evige ord. Scott «Sanga» Samways avsluttet det hele med trosundervisning av en annen verden. Acer Arena kokte!

Predikantskole med Robert Fergusson var praktisk, rett på sak og usedvanlig matnyttig. Som forkynner er det et privilegium å kunne lære av de beste, og Fergusson er definitivt blant de beste. Substans fra start til mål, og alltid levert med presisjon.

Ellers har Brian Houston lært oss hvordan vi skal velge rette medarbeidere, og kveldsmøtet med Jentezen Franklin var off the hook. Atmosfæren og Gudsnærværet er håndpåtagelig og tilbedelsen er så lidenskapelig, ekte og helhjertet. Wow!

Mer i morgen. God bless.

Gjesteskribent Hasseløy 😉One Response to “Dag 2 – Hillsong Conference”

  1. 1 david

    fresh. savner deg. og gleder meg til gjensyn!;D


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: