Keep the main thing the main thing

09jul09

Keep the main thing the main thing

Ps Brian Houston setter tonen for hele konferansen. I dag fikk vi med oss Brian som snakket om hvordan å lage og leve en kultur som skaper visjon. Etter Brian var det Robert Fergusson som snakket om å kommunisere evangeliet. Vet du hva? -Han må være den beste predikant som finnes! For de av dere som er interesserte så sjekk ut selv.

På kveldsmøtet i dag så var HELE møtet viet Lakewood Church. Ca 30 stk er fløyet inn for å lage denne kvelden. Vett du hva? -Det er såå kjempe bra! Den smilende Joel Osteen sammen med den latinske Israel Hugton. Salig blanding og fullstendig harmoni. En lang kveld på 3 timer, med latter, tårer, gamle sanger, nye sanger og et media show som jeg ikke har sett før…sjekk Youtube!

Kvelden ble avsluttet på kebaben i Darling Harbour. I morgen er siste dag. Gått fort, men har vært svinbra.No Responses Yet to “Keep the main thing the main thing”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: