Svineinfluensa og perspektiver

25jul09

Svineinfluensa og perspektiver

I går kom nyheten om at det er 3 stk som ligger i respirator i Norge. Det er 800 så langt som er døde av viruset som det enda ikke er medisiner mot. (Kommer i Oktober). Hør hva smittevern overlegen sier: – “Vi må tenke på at svineinfluensaen har en høyere dødelighet enn den vanlige. Globalt er den i dag 0,6, seks ganger høyere enn ved vanlig influensa som har en dødelighet på under 0,1 prosent, sier Andersen.”

Dette er det vi dealer med. Altså vanlig influensa dør det 0.1 % av. Når H1N1-viruset rammer så er det 0.6% høyere dødlighet.

Denne sommeren har det vært uvanlig mange drukningsulykker og andr tragiske døds årsaker. Ting som er uforståelige. Det er noe med dette hysteriske presset og maskene (som sikkert gjør nytten) som gjør at det verste er ikke å bli rammet, men frykten det skaper. Frykt er dødelig, passiviserende og utarmende. Den sier at jeg kommer og tar deg med noen viruser. Den sier at du er neste offer. Du er i sikte . Bare beveg deg på Gladmatfestivalen og Vips så tar jeg deg. Bare reis til Australia, Usa og Mexico så skal jeg ta deg. Og i dag sier ”ekspertene” at vi skal skal skippe ferien. Bibelen som er min rettesnor i måten å tenke på og rette livet mitt inn  mot utenforligende årasker, sier at vi ikke skal frykte.

Fikk denne av ei på Facebook i dag: the Lord is my shepard I shall not Want… He is my guide, my provider, my protector and my hope. My feet do not tremble and my faith do not wither. I love Him with all of my heart! Come what evere may come – I`ll overcome!

1 Johannes brev 418 I kjærligheten finnes det ikke frykt: Den fullkomne kjærligheten driver frykten ut. For frykten bærer straffen i seg, og den som frykter, er ikke blitt fullendt i kjærligheten!!

This is good.

Ønsker deg en god dag.  En dag uten frykt.  En dag der du kan ha fred på innsiden._Escenic-legevakt__1075697gOne Response to “Svineinfluensa og perspektiver”

  1. 1 Admin

    Svineinfluensa er oppskryt. For mye media oppslag gjør mennesker redde!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: