Visjons søndag i Intro Søndag 30/08-09

29aug09

Har Intro sin visjons søndag i Kirkebakken 34, Stavanger.

Historien Intro er fantastisk. Sterk og innteresan. Det hele startet med en tanke, kunne det gå å ha samlinger utenom en kirkebygning. Hvordan skulle det se ut. Hvordan snakker man og hvordan skal dette formes. Vel vel. Those Where the times. I dag er vi takknemlige for hva Gud har gjort for oss, gjennom oss og ikke minst i oss.

Denne søndagen så er vi i Stavanger. I Intro sitt bygg. EGET bygg. Vi har ikke samlet inn en krone for å få et bygg til 10-15 mill. Hvem gjør slikt? Gud gjør slikt! Han bruker mennesker. Tusen Takk til alle som var en del av 4U og så potensialet i oss. For oss er dette en ny tid. Et nytt landskap. Vi har vært ”under radaren” lenge. Med bygg og virksomhet i tre byer så skaper vi plutselig historie. En kirke og 3 byer. WOW. Bibelen sier at Gud er i stand til å gi oss mer enn hva vi tør å be han om. Jeg har over flere år brukt tid alene i Stavanger. Tidlig, sent bedt og søkt Gud fordi jeg opplevde en type lengsel etter denne byen. Nå er vi her. Men hva vi alle lurer på er hva er neste steg for Intro? Hva skal vi gjøre og hvordan, hvem og når. I morgen, søndag vil du få noen svar om du dukker opp i Stavanger og sammen med Intro teamet vil vi presentere for deg hvem vi er og skal gjøre videre.

Visjoner og drømmer er ofte prosesser. Noe ser du noe kjenner du bare, Noe vet ikke noe om og bra er det. Det viktigste for en drømmer og visjonær er å holde retningen. Tempoet betyr mindre. Hver dag tar du og meg valg med alt vi eier og har. Hvert valg er et valg i retning. Intro har valgt retning.

Vi har tegnet vår drøm og skrevet vår visjon:

”Å forandre vår verden ved å være en sunn, relevant og Kristus-sentrert kirke i stadig vekst som hjelper mennesker til å elske Gud, elske mennesker og elske livet. ”

http://www.intro-sandnes.no

Velkommen til Kirkebakken 34. kl 16 søndag 30/08-09

europa oversiktNo Responses Yet to “Visjons søndag i Intro Søndag 30/08-09”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: