Intro Drammen

08jan10

Intro Drammen

Kl 1500 på søndag klipper vi snoren for en ny kirke i det offentlige landskapet i Norge.

Jeg er glad, stolt og spent.

Stolt fordi Kristine og Andreas stepper opp og tar ansvar for mange mennesker og bare gjør det mange drømmer om: å skape historie i enkelt menneskers liv, bygger Guds Rike og vil bety en forandring. Stolt fordi jeg har fulgt de fra det var en spire til det er en virkelighet. Sett prosessene, fulgt drømmen og sett at veien har blitt til etter hvert som de har beveget seg.

Glad fordi dette er livets mening. Å bygge lokale kirker der enkelt mennesker kan finne relasjoner, tilhørighet, identitet og håp. Glad fordi vi kan snu en negativ trend i Norge, der vi på ny får en tro og modellering av moderne kirker som går med det moderne mennesket. Glad fordi neste generasjon tar ansvaret såå seriøst. Glad fordi så mange gode ledere i Drammen og området stepper opp. Stepper ut i det ukjente og vil steppe inn i Guds ledelse og kraft!

Spent fordi dette er en reise vi ikke har gjort før. Spent fordi vi har så mange drømmer om å se mennesker få håp, få nye liv, relasjoner og bli en del av Guds plan, nemlig kirke. Spent om økonomi,  ledere, ambisjoner og det som ligger i bunn av Intro tenkningen og kulturen vil funke bra. Spent på å se hvordan innflytelsen går fra den enkelte og videre ut på skoler, arbeidsplasser venne kretser etc….

Mest av alt er jeg takknemlig, takknemlig for at Brit og meg kan leve så meningsfullt som dette er. Få være med å heie frem engenerasjon som skaper historie.

Takknemlig for den gode relasjonen med Kristin, Andreas og teamet de har rundt seg i Drammen.

Er du i området mellom Kristiandsand og Svinesundbroen på søndag, er du velkommen til å delta på Studio Scenen i Drammen Teater kl 1500.

Mer info: intro-drammen.noOne Response to “Intro Drammen”

  1. 1 Jens

    Vi gleder oss


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: