Bring on the girls

17jan10

I går hadde Intro Sisterhood Winter Wonderland. Hei alle som måtte lese dette. Det var bare helt fantastisk. 110 kjolekledde makeup pyntede jenter. De nesten 20 guttene som tjente og servet denne kvelden var helt speedet! For en atmosfære, program, tale og musikkinnslag. Dans, moro og ikke minst kveldens tema: ”Mer enn perler er hun verdt”. Brit og hennes team har gjort en formidabel jobb og ikke å snakke om de to kokkene som brukte dagen i kjærlighet til damene var fremragende.

Summen av dette er bare helt riktig. I kristen sammenheng har kvinnene nå fått sjel. År 300. I noen organisasjoner har de nylig fått stemmerett. Norge NÅ!! Videre  så er kvinner i dag misbrukt, voldtatt og mishandlet av menn. Det finnes krise senter som må beskytte kvinner og barn for voldelige fedre. Verden rundt så er kvinner arbeidskraft, elskerinner og hushjelp mens mannen er den viktige. For noen år siden var jeg i nord Tanzania. På min tur gjennom landet så jeg ikkeh en mann som arbeidet. De satt og satt og satt og satt. Kvinnene derimot, arbeidet på markene. Bar ved. Passet barna, stelte husdyrene mens mennene satt og satt.

Intro Sisterhood vil gi kvinner verdi. Virkelig verdi for ånd, sjel og kropp. I går var en slik kveld. Vi gutter som hadde det privilegiet å få tjene og serve i går vil også sette verdi på noe av det beste Gud har gitt oss. Kvinnene.

Vi som ektemenn lever ut fra en enkel slogan:

”Happy wife, Happy Life”

Lykke til Intro Sisterhood. Dette kommer til å booome!No Responses Yet to “Bring on the girls”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: