Slaveri. Finnes det i dag?

28feb10

Slaveri. Finnes det i dag?

JAAA! Det finnes! Mer en noensinne. Flere i antall. Mer grusomt en tidligere! Mer kynisk en tidligere. Både hensikten, bakmennene, systemene og mangel på frigjøringen.

Intro // Sisterhood har villet engasjere seg med fattigdom og slaveri. Jeg mener at vi alle har et ansvar i denne problemstillingen. Vårt budskap blir bare ikke troverdig om vi ikke bryr oss om de fattige, de nødlidende og de mislykkede.
Jesus sier i Luk 4 litt om hva Han tenker om sitt livs hensikt. Egentlig så burde våre tanker og handlinger ikke være såå langt borte fra slik han tenkte, talte og demonstrerte! Vers 18 sier at han er ordinert til følgende:
• Forkynne for fattige
• Helbrede dem med et sønderbrutt hjerte
• Rope ut frihet for fanger
• Blinde skal få synet igjen
• Sette undertrykte i frihet

Altså… Her er det en miks på hva som trengs av Guddommelig styrke og ”Will Power”. Gud vil arbeide gjennom mennesker. Mennesker som tror og ikke har en egen agenda. Om vi da ser på at potensialet til å stå i sammen om en hensikt er enormt. Vi kan jo forandre verden! Vi kan bety en forskjell for enkelt individer.
Derfor vil jeg bare klippe Intro // Sisterhood sin invitasjon til torsdag i Kirkebakken 34.

Jk

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hei
Er du klar over at det finnes 27 millioner slaver i verden i dag, de fleste sex slaver og barn? Visste du at flere av dem bor i Stavangerområdet. Vi i Intro // Sisterhood har bestemt oss for å sette dette temaet på agendaen og inviterer med dette til et arrangement 4 mars i Stavanger! Samlingen er åpen for både kvinner og menn i alle aldersgrupper.
Regissør Tina Davis skal vise dokumentaren ”moderne slaveri” som ble vist på TV 2, og som de mottok amandapris for. I tillegg kommer politiførstebetjent Carl Petter Endresen, sammen med kollega Børge Øvrebø som vil si noe om hva som skjer av prosititusjon og menneskehandel i vår egen by – Stavanger.

Ta gjerne med deg alt du har av venner og familie!
Mvh Brit KrogedalOne Response to “Slaveri. Finnes det i dag?”

  1. me, die auch noch kostenlos ist, habe ich mehr Sexdates als je
    zuvor und kann jetzt so viele One Night Stands haben
    wie ich will. Worauf wartest Du noch – Melde Dich jetzt gratis an und
    finde Liebhaber in Deiner Nachbarschaft. me ganz schnell die Liebe online finden und
    glücklich werden.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: