Det er lov å bry seg

09mar10

Det er lov å bry seg

Tanker og følelser har lagt seg etter torsdagens kveld med politiet , Tina Davis og Moderne Slaveri….Slaveri…..Slaveri
Det klinger liksom ikke skikkelig 2010 ”setting”. Hører liksom med til 1800 tallet, Afrika, Caribien og slaveskip. Det er det vi er innprentet i. MEN!!!
I dag er det husslaver i byen vår, det er slaveri liknende tilstander i en del bedrifter. Det er sex slaver i hundretalls i Norge i dag. I beste sende tid sa NRK noe om dette i sist uke. Det foregår sååå mye som vi ikke vet omfanget om. Ikke sikkert at det er så mange %. Spiller det noen rolle da? Hvor mange % det er? Det som spiller noen rolle er at det er NOEN!!!
NOEN, det er et menneske. En person som du som leser akkurat nå. Et menneske med følelser, identitet og tanker som deg. Hva tenker du om deg selv? Hvordan ville du tenk om deg selv med en annen kultur bakgrunn? En annen farge på huden? Et annet religiøst ståsted? ALLE er et menneske.

Det er lov å bry seg, snakke med, drikke kaffe sammen, snakke om livet, dele håp, tro og fremtid….One Response to “Det er lov å bry seg”

  1. 1 marit stephansen

    jeg har møtt noen av disse menneskene.. ofre for sexhandel og menneskesmugling. mennesker som har fått tilbud om «hjelp» til å komme ut av sitt hjemland til europa for å få «godt betalt jobb» og som istedenfor blir holdt fanget, psyket ned og solgt som sexslaver…
    for å si det sånn: det er folk som du og jeg sitter ved siden av på butikken, står bak i køen i butikken og går forbi i langgata…


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: