Du behøver å trenes

06nov10

Du behøver å trenes

SA i går sier at en 60 åring kan trene seg til fysisk form til en 20 åring. Du kan ikke stoppe aldrings symptomene som grått hår og rynker men du kan holde deg sykt bra i form. Når du er 60 pg ligger flatt i tre uker eller mer øker kroppens alder med 40 år. Det vil si at det er kjempe farlig å ikke bruke kroppen. Interessant?

GLS
Global Leadership Summit. Noen av oss var der i går fredag. Frøyland Orstad Kyrkje. WOW for et bygg!!! De er kjempeflinke og vanvittig bra lysninger.

VEL. GLS er fra Willow Creek, og det er Ps Bill Hybel som står bak dette. Han samler noen av verdens beste ledere og taper det i Chigago og så smales vi i et lokale med musikere og gode rammer lokalt og spiller videoene. Funker 100%. Møteleder her syr det sammen helt perfekt og vi klapper de (filmene ) frem og ler av vitsene….

Poenget her er at en gruppe av folk kan komme sammen og se det samme ute å måtte ta en dyr US tur.

Vil si at å høre Jim Collins som i management kulturen rager veldig høyt, og høre han tale om: How The Mighty Fall, var gripende. Her er det mye å lære. For meg et høydepunkt. http://www.youtube.com/watch?v=aMoDEgU57aE

Bill Hybel er jo rett på sak og har bygget noe som setter spor i historien. Andy Stanley med sine ”out of the box” var kjempe interessant og snakket i går om det å leve med spenninger i team. Noen spenninger skal være og noen skal delaes med, men å sette navn på det var utrolig bra.

Å høre historien fra TOMS shoes var tankevekkende. Alle dere grundere og entreprenører. Lær av TOMS. Han produserer og selger sko. For hver han selger så gir han et til den tredje verden. Jeg kjøper ett og da gir han ett til noen som ikke har sko. http://www.youtube.com/watch?v=PTQsQUu1Ho8

Til slutt var det historien til Christe Caine som traff oss som en sunami i hjerte. Hennes vitnesbyrd om eget liv samt hva hun gjør gjennom A21 er bare fantastisk. Hennes historie, i følge henne selv, kvalifiserer til stønad, hjelp og trygd, fordi hun er et offer. Disse stønadene hjelper henne til å forbli et offer. Men Kristus har satt henne fri så hun kan gå videre. Forandre verden og bety en reel forskjell. http://www.youtube.com/watch?v=aMoDEgU57aE

Rammene var annerledes en Intro. Vi synger lovsanger på Nynorsk. Det handler ikke om språk eller rytmer og lydvolum. Det handler om ekthet. Folk som elsker det de gjør og gjør det de elsker.

Vel vel.
DU TRENGER Å TRENES. Slike Worlds Class innputt som GLS gir oss burde alle fått med seg. Om du vil videre som business mann. Lærer, sykepleier eler teamleder i kirken din. Få dette med deg neste gang. Du blir strekket, trent og satt i stand til å ta fatt på neste etappe i livet dit, karrieren din og kanskje du greier å komme over deg selv slik at du henger med 20 åringene som løper som bare det.

Det er de som trener som kan løpe.
Det er de som har selv utvikling som følger med
Det er de som lar seg utfordre som kan lede.

God helg, nå skal jeg på dag to på GLS og det er TD Jakes som avslutter herligheten.No Responses Yet to “Du behøver å trenes”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: