Norge avkristnes

04feb11

Norge avkristnes
I går så jeg på tv programmet på NRK1 om avkristningen av Norge: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/708168/

Enormt aktuell problem stilling i det etter kristne moderne, multikulturelle, sekulariserte new Age orienterte samfunnet som vi er en del av.

Vi har ikke lenger opplæring av kristentroen utenom i hjemmene og kirken. I tidligere tider var skolen en lojal samarbeidspartner i forhold til grunnloven som sier at vi alle skal sørge for å oppdra våre barn i den kristne tro. Men det var tidligere.

I dag har vi toleranse, multi etninsk og multi relegiøse samfunn der alt er bra så lenge ikke noe er SANNHETEN.

Vel vel. Jeg er av den oppfatning at det beste vi kan gjøre er å angripe problemet med å gjøre hjemmeleksa vår. At enkelt mennekser får en erfaring med sannheten, troen, hensikten og ikke minst e forståelse av at BIBELEN har en utrolig bra relevans for oss i dag som da, når det måtte ha vært.

Utrykket at vi får som fortjent gjelder her. Vi kan klage på politikere, samfunnet, moralen og vold og hva det måtte være. Et samfunn produserer frukter ut i fra det som det ER. Ikke hva en minoritet mener. Den kristne kirke skulle bare konsentrere seg å være kirke og ikke lovens vokter. Mange huffer og gruer seg over et Krf. som er i fritt fall. Husk at Krf. er ikke en menighet, men et politisk parti med et politisk ståsted. Så la kirka være kirke og politikk være politikk. Den beste måten å forandre samfunnet er å forandre menneskene som bor der.

I dag har vi er stor grad av individualisme. Den kan være god eller dårlig, men i den grad vi respekterer den og spiller på lag m den så kan vi også lede individualister. De og vi alle er drevet av det som ligger inne i oss. Statsministeren også. Finansministeren. Det samme ed Humanetisk forbund eller de som forsvarer Mobarak i Egypt. Der for og nettopp derfor er det så viktig at vi fokuserer på oppdraget med å fortelle, undervise, tegne, leve budskapet om at det finnes, HÅP, finnes TRO på noe bedre, Finnes en FREMTID for alle mennesker som er GOD.

Ha en GOD dag.No Responses Yet to “Norge avkristnes”

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: